Studio Dandy Bathrooms

by Carolien

If my mind can conceive it and my heart can believe it
-
then I can achieve it!

 

Een goed badkamerontwerp is nooit standaard. Elk interieur heeft zijn eigen gebruikersvoorkeuren. En elke klant heeft zijn eigen unieke wensen en behoeften. Studio Dandy Badkamers Amsterdam benadert daarom elke opdracht onbevangen. Zo komen we tot het beste ontwerp voor onze opdrachtgevers. Voor Studio Dandy Badkamers Amsterdam is het badkamerontwerp en de realisatie ervan een gecombineerde aanpak. Het eindresultaat van een badkamer wordt mede bepaald door zowel het ontwerp als de kwaliteit van uitvoering en gekozen producten en materialen. Met aandacht en zorg gaan ontwerp en uitvoering elkaar versterken.

DANDY PAKKETTEN

Dit is het uitgangspunt of de basis van Dandy Stylish, Dandy Chique, Dandy Luxury, Dandy Excellent pakketten.

We leren elkaar kennen en bespreken de ruimtes waarvoor u advies zoekt. Samen proberen we de sfeer die u aanspreekt in woorden te vatten, bespreken we de mogelijkheden en brengen we de gewenste woonfuncties in kaart die u in de ruimte wilt realiseren. Zo schetsen we het kader.

We stellen de vermoedelijke stadia van het project vast waarbij u Studio Dandy Bathrooms gaat betrekken.

Bent u een aannemer en heeft u geen tijd om samen met uw opdrachtgever materialen te selecteren of een ontwerp te maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij regelen dit met liefde voor je.

Dandy Consult is gratis en duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

info@dandybathrooms.nl
T: +31 (0) 6 44 00 92 62

TOON PAKKETTEN

OVER ONS

Carolien, eigenaresse van Studio Dandy Badkamers heeft een grote passie voor badkamers en interieurs. "Het begint allemaal met het leren kennen van mijn opdrachtgevers en zijn of haar bezit. Mijn uitdaging is om uw wensen en behoeften naar het ultieme niveau te tillen en tot een conceptontwerp te komen dat aansluit bij uw levensstijl. Uniek en persoonlijk dat speciaal voor u wordt gemaakt. Geïnspireerd door verschillende culturen, reizen, geschiedenis en trends triggeren we onszelf om elk project uniek te maken."

TOON MEER