OVER ONS

Carolien, eigenaresse van Studio Dandy Bathrooms by Carolien heeft een grote passie voor badkamers en interieurs. “Het begint allemaal met het leren kennen van mijn opdrachtgevers en zijn of haar bezit. Mijn uitdaging is om uw wensen en behoeften naar het ultieme niveau te tillen en tot een conceptontwerp te komen dat aansluit bij uw levensstijl. Uniek en persoonlijk dat speciaal voor u wordt gemaakt. Geïnspireerd door verschillende culturen, reizen, geschiedenis en trends triggeren we onszelf om elk project uniek te maken.”

Daarnaast heeft Carolien een groot netwerk van professionals en leveranciers. Heeft een grote kennis van materialen, producten en design. Hierdoor is Carolien inzetbaar voor diverse adviesopdrachten, variërend van verbouwing tot styling en van kleuradvies tot de aanschaf van een compleet badkamerinterieur.

In Studio Dandy Bathrooms by Carolien werken we nauw samen met elke individuele opdrachtgever om ervoor te zorgen dat elke ruimte in het huis past bij de persoonlijkheid. Opdrachtgevers helpen door te luisteren en hun wensen te vertalen naar een tijdloos interieur waar ze niet van hadden durven dromen is iets waar ze goed in is. Belangrijke ingrediënten voor het aangaan van een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Finesse en kwaliteit in de interieurs van Studio Dandy Bathrooms by Carolien zijn gekozen voor tijdloze ontwerpen die u een leven lang koestert en die leefbaar zijn.